Zo verkopen wij “Bourgondisch Scharrelhoen” vlees. Het kuiken van een Bourgondisch Scharrelhoen groeit op in een ruime omgeving waar hij vrij naar binnen en naar buiten kan om zelf lekker rond te scharrelen. De voeding die deze kippen krijgen is geheel zonder toevoeging van groeibevorderaars of antibiotica. Door het speciaal geselecteerde voer en een stressvrij leven krijgt u hierdoor een uitstekende kwaliteit scharrelhoen.

Tevens verkopen wij ons varkensvlees via het keten “duurzaam varkensvlees”. De varkens worden gerespecteerd en hun gezond en welzijn staat voorop. Dit betekend dat de dieren een gezonde voedingkrijgen en een ruime gevarieerde leefomgeving ter beschikking hebben. Het milieu is ook een belangrijke factor die door de varkenshouders wordt gerespecteerd. Er zijn hier al flinke stappen in gezet en het doel is om in 2016 een energie neutrale varkensboerderij neer te zetten.

Omdat wij met zorg onze producten inkopen staan wij ervoor garant dat u altijd een lekker mals stukje vlees op tafel kunt zetten wat constant van kwaliteit is en vol van smaak.Bij slagerij Melman kunt u er op vertrouwen dat u een heerlijk én eerlijk stukje vlees koopt.

Hieronder vind u een overzicht van onze partners die ons helpen om voor u het beste stukje vlees op tafel te zetten: